NIEUWS

Podcast tips

07-03-2022

Eén van mijn meest recente favoriete bezigheden is het beluisteren van podcasts. Ik ben heel leergierig, maar het ontbreekt me vaak de tijd om een boek te lezen. Dus nu, tijdens mijn lunchpauze, in de auto of tijdens het koken, kom ik heel wat interessante dingen te weten. Interessante dingen die ik wel eens tijdens een consultatie durf vermelden...

Vanaf 1 oktober is op heel wat plaatsen de mondmaskerplicht afgeschaft. Maar voor zorg- en contactberoepen is dit NIET zo!

Van 10 augustus tot en met maart 2021 zullen er wegenwerken plaats vinden ter hoogte van de Provinciebaan en Tiensesteenweg in Kortenaken en Bekkevoort, tussen het op- en afrittencomplex van Bekkevoort aan de E314 (nr. 24) en de gemeentegrens met Glabbeek.

Om de verspreiding van het corona-virus te beperken wordt aan ons, osteopaten, uitdrukkelijk gevraagd om niet-dringende behandelingen uit te stellen.
Vandaar dat ik ook de beslissing heb genomen om de deuren te sluiten.
Ik ben niet in staat om leven te redden met mijn handen, maar ik kan wel levens redden door deze beslissing.

CORONA

13-03-2020

Wegens het Coronavirus en de huidige maatregelen ben ik genoodzaakt om mijn openingsuren aan te passen vanaf 16/03/2020 t.e.m. 03/04/2020.

We did it!

03-06-2019

Het is ons gelukt! Dankzij het harde werk van mijn lieve schat, kan ik morgen van start gaan. Ik kijk er enorm naar uit. En de opvolging ... die is al verzekerd.

Er wordt met man en macht gewerkt om de nieuwe praktijk af te krijgen, zodat begin juni een lange droom eindelijk in vervulling kan gaan: 'werken in mijn eigen praktijk' !

Mona !

18-02-2019

Maandag 11 februari is onze prachtige dochter, Mona, geboren!!! Met dank aan het ganse team van het geboortehuis Isis voor alle steun voor, tijdens en na de bevalling.